Fysiurgisk dybdemassage

En fysiurgisk dybdemassage er massage, hvor du vil kunne mærke, at jeg arbejder mig ned i muskellagene. Der kan derfor komme forbigående smerte, når jeg behandler det sammenknyttede væv. Derfor er det vigtigt for mig, at du siger fra, hvis det gør for ondt. I modsat fald vil du ligge og spænde op.

Dine musler skal “turde”

Det er vigtigt at massagen beroliger dine muskler, så de får mod på at slippe. Derfor må det ikke gøre så ondt, at du spænder. Sammen finder vi din smertetærskel og jeg hjælper dig med at trække vejret dybt og ånde ud på de rette tidspunkter, så musklen kan slippe sit tag. Undervejs vil jeg spørge til, hvordan du oplever trykket.

Dybdemassagen bruges, når du kommer med et “låst” område, eksempelvis skabt ved en belastningsskade. Jeg bruger også metoden ved kronisk ømme muskelområder. Jeg arbejder med hele kroppen, men vil lægge mest fokus på dét problemområde, du kommer med.

Først blidt, så dybere…

I begyndelsen af en dyb vævs-massage vil jeg normalt bearbejde det besværede område ved et lettere tryk for at varme op og forberede musklerne. Langsomt vil jeg arbejde mig dybere og dybere ned ved hjælp af glidende tryk langs muskelfibrenes længde.

Efter behandlingern opfordrer jeg dig til at drikke et glas vand, så affaldsstofferne, der frigives under massagen, kan forlade kroppen.