Hold i ryg og nakke

At have ondt i ryggen er møgbesværligt. Og så gør det selvfølgelig ondt. Hekseskud og hold i ryggen rammer de fleste af os, på et tidspunkt i livet. Ved særlige arbejdsstillinger eller efter spontane overbelastninger er vi særlig udsatte.

Heldigvis kan det gå hurtigt over igen. Når man først har haft ondt i ryggen én gang på den helt store måde, vil man gøre alt for det ikke kommer igen. Anbefalingerne for en “almindelig” ondt i ryggen er sjældent at blive i sengen, selvom det er det, der virker mest oplagt. Det er bedre at komme op og røre sig.

Vi accelererer kroppens evne til at hele

Her er det jeg kommer ind i billedet. Jeg kan være med til at hjælpe dig igennem de første dage af smerte og stivhed og sammen kan vi accellerere kroppens evne til at hele. Og musklerne til at slappe af. Jeg har mange massageteknikker i værktøjskassen og når du ligger på briksen ser vi, hvilken vi skal have i spil. Jeg har mere end 20 års erfaring som massør, så du er i trygge hænder.

En hel masse forskelligt væv

Ryggen og rygsøjlen består af en hel række forskelligt væv, foruden selve rygsøjlen. Det kan derfor handle om anspændte muskler, eller et område, hvor der af den ene eller anden grund er kommet nerver i klemme – eller der er lukket for gennemløb af lymfe. Årsagerne kan være mange og nogle gange føles ”uden grund”. Lad os hjælpes ad med at finde løsning og lindring.