Japansk lifting – den originale metode

Japansk Lifting en unik behandling, der skaber balance i sind og krop. Behandlingen er udviklet af danske Lone Sorensen, sorensensistemTM, der igennem 30 år har  forædlet ansigts-refleksterapien, som hun også har udviklet. Det gør hende anerkendt som én af verdens førende kapaciteter på området med insitutter i mange lande.

Efterhånden er der mange på facebook, der tilbyder “japansk lifting” og antallet er skoler, hvor kurset udbydes vokser. For mit vedkommende bygger min uddanelse og træning på den originale metode, der er en uddanelse i flere dele og over tid. Jeg er trænet af Lone Sørensen, hvilket giver dig tryghed for kvalitet.

Fra omkring 500 år før Kristi fødsel

Metoden stammer fra gammel japansk behandlingstradition, brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr. Ved Lone Sørensens mellemkomst er metoden i dag kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapien. Og det er de to tilgange, der tilsammen  udgør denne anerkendte, manuelle og naturlige ansigtsbehandling hvor i alene ansigtets, men også kroppens funktioner stabiliseres.
Allerede ved den første behandling, vil du opleve en ekstraordinær afslapning, som gennemstrømmer hele kroppen. Og i ansigtet opnås der en “naturlig ansigtsløftning”-synlig fra første behandling.

Et smukt og afslappet ansigt

Ifølge Japansk tradition er skønhed et spejl af den indre “balance” mellem sind og krop. Og Japansk Lifting er designet til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundheden, øge kroppens “levetid”, forløse energi og samtidig sørge for, at du ser fantastisk ud.

Udført i ansigtet forbedrer Japansk Lifting:

  • Hudens naturlige aldringsprocesser.
  • Hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals.

Behandlingen reducerer rynker og tilbyder således en naturlig ansigtsløftning, uden kirurgi, smerter og ar. Den er velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet. Og velegnet til både mænd og kvinder.

Ingen bivirkninger – så skal det måske være din treat? Bestil til dig selv, din partner eller veninde.